+32 (0)4 221 78 52 Rue de Lantin 155B   4000 LUIK info@iziko.be nl
Fiscaal  advies Fiscaal advies Administratieve  ondersteuning Administratieve ondersteuning Juridische bijstand Juridische bijstand Commerciële  ondersteuning Commerciële ondersteuning IT ondersteuning &  oplossingen IT ondersteuning & oplossingen Ontwikkeling &  cursussen Ontwikkeling & cursussen

U heeft vele projecten in het vooruitzicht?Wij helpen u

Onze medewerkers zorgen ervoor dat u over alle nodige hulpmiddelen beschikt om uw projecten te verwezenlijken. Van het opstellen van een financieel plan tot het vinden van subsidies of partners, wij doen er alles aan om uw ideeën werkelijkheid te laten worden.

  • Vraagt u zich af hoe uw bedrijf er momenteel voor staat of hoe het zich op lange termijn zal ontwikkelen  ?
  • U wilt interne procedures invoeren of bijwerken?
  • U wilt de methoden voor het evalueren van de productiviteit of uw operationele keuzes standaardiseren?

Zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Iziko maakt een volledige analyse van uw bedrijf en zorgt voor een gedetailleerd rapport van alle elementen van uw bedrijfsstructuur.

We handelen op een volledig onafhankelijke en onpartijdige manier om u een objectieve kijk te geven op uw organisatie, uw managementmethoden, uw informatiesystemen en meer.

Iziko geeft u alle informatie die u nodig heeft om te bepalen of uw huidige procedures in staat zijn om de doelen te bereiken die u voor ogen heeft.

Vervul nog maar één rol, uw eigen rol!

+32 (0)4 221 78 52
Het uitvoeren van een interne audit (juridisch, boekhoudkundig, …)